Μετατροπή βάζου με απλά υλικά | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Μετατροπή βάζου με απλά υλικά


Δείτε με πόσο απλό τρόπο μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα παλιό, βαρετό βάζο.

vazorodi

Αυτα που χρειαζόμαστε είναι ένα γυάλινο βάζο, ή μπουκάλι, σε ότι φόρμα μας βρίσκεται, ένα μεταλλικό φύλλο, ψαλίδι την αντίστοιχη κόλλα για decoupage και ατλακολ. Αν δεν έχετε μεταλλικό φύλλο , ανακυκλώστε  ότι σας βρίσκεται στο σπίτι. Πχ, ταψάκι από αλουμίνιο μιας χρήσεως για το φούρνο, κουτάκι μπίρας από την εσωτερική του μεριά, κ.λ.π. Εγώ προτιμώ τον χαλκό, αν και είναι πολύ δύσκολος στην συμπεριφορά του, σε σχέση με άλλα μέταλλα 

XmasVazotut1

1 με την κόλλα για decoupage κολλάμε το ρυζόχαρτο στο βάζο. Αν δεν έχουμε ρυζόχαρτο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και λεπτό ημιδιάφανο χαρτί  για τις συσκευασίες δώρων, σε ότι χρώμα θέλουμε. Εγώ επειδή θέλω να το κάνω χριστουγεννιάτικο, χρησιμοποίησα ρυζόχαρτο μπρονζε, και στην κόλλα που πέρασα από πάνω έριξα και λίγη χρυσόσκονη μπρονζε.

XmasVazotut2

2 Αφήνουμε να στεγνώσει. Εντωμεταξύ κόβουμε το σχέδιο μας από το μεταλλικό χαρτί και το σκαλίζουμε με τα εργαλεία μας.  Αν δεν έχουμε, για απλές γραμμές χρησιμοποιούμε βελόνα πλεξίματος ή ότι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε. Εγώ σαν σχέδιο, διάλεξα Χριστουγεννιάτικο Ρόδι .

XmasVazotut3

3  Όταν στεγνώσει το ρυζόχαρτο, αρχίζουμε να κολλάμε το μεταλλικό σχέδιο μας. Οποιοι διαλέξετε τον χαλκό , καλό κουράγιο.  Όταν κολλήσουν όλα περνάμε ή 2 χερια ακρυλικό βερνίκι ή αν θέλουμε να είναι εντελώς αδιάβροχο και πιο λείο το σχέδιο στο βάζο μας , περνάμε υγρό γυαλί.

XmasVazotut4

Τελικά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω σαν βάζο ή σαν κηροπήγιο. Τες πα.
Καλή επιτυχία! Για απορίες ή παρατηρήσεις,  στην διάθεση σας

vazorodi

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑