Παραβάν από τα χεράκια μας! | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Παραβάν από τα χεράκια μας!


paraban

5 ξύλινες τάβλες , 8 μεντεσέδες και photoshop.

paraban1tut

parabanctut

Πριν 5 χρόνια θέλησα να βάλω έναν διάδρομο γυμναστικής στο σαλόνι, δίπλα στο παράθυρο απέναντι από την τηλεόραση. Δεν ήθελα όμως να φαίνεται από το υπόλοιπο σαλόνι. Σκέφτηκα την λύση του παραβάν. Ολα όμως τα παραβάν στο εμπόριο ήταν πολύ ψηλά. Έτσι εκτός από τον διάδρομο, θα μου έκρυβαν και το φως από το παράθυρο.

parabanbtut

Αποφάσισα λοιπόν να τον φτιάξω μόνη μου. Και δείτε πιο πάνω το αποτέλεσμα. Ο διάδρομος δεν φαίνεται , το παράθυρο όμως ναιιιι!!!
Θα σας περιγράψω τα βήματα που έκανα , αλλά δυστυχώς τότε δεν τραβούσα πολλές φωτό. Ελπίζω να φτάνει η περιγραφή μου. Σε ένα κατάστημα ξυλιάς έκοψα λοιπόν της τάβλες ακριβώς στο ύψος του διάδρομου. Μετά στο photoshop , έφτιαξα τις μακέτες με τους αγαπημένους μου συνθέτες κλασικής μουσικής, επάνω στις παρτιτούρες τους.

paraban2tut

Πάλι στο photoshop τις επεξεργάστηκα για να πάρουν μια όψη παλαιωμένη. Με την μέθοδο decoupage, τις κόλλησα στο ξύλο , ένωσα με τους μεντεσέδες, έβαλα τα ποδαράκια και είχα ακριβώς το παραβάν που ήθελα. Α! Για να δώσω μια ακόμα πιο παλαιωμένη όψη στις μακέτες μου, εκτός από το νερο που χρησιμοποίησα για να διαλύσω την ατλακολ έριξα και λίγο καφέ.  Καλή επιτυχία.

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑