Άνοιξη όλο τριαντάφυλλα και στον γάμο σας | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Άνοιξη όλο τριαντάφυλλα και στον γάμο σας


Χαρτιά πολυτελείας  και ρυζόχαρτα … πεταλούδες και καρδίες από ορείχαλκο και χαλκό … κορδέλες, φούντες,  υφασμάτινα τριαντάφυλλα και τούλια, συνθέτουν μια από τις ανοιξιάτικες σειρές μου,  για  προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

PrimaveraInvitiTutti

Δικαρτο προσκλητήριο από χοντρό ρυζόχαρτο υψηλής ποιότητας, τυλιγμένο σε ρολό. Στην μια κάρτα τυπώνεται το κείμενο της πρόσκλησης και στην άλλη το θέμα με τα τριαντάφυλλα ή κάποιο άλλο της επιλογής σας. Δένονται με μεταξωτή κορδέλα.  Το εικαστικό είναι από ορείχαλκο, κομμένο και επεξεργασμένο στο χέρι. Η πεταλούδα μπορεί να αντικατασταθεί από διπλή καρδία, κοχύλι ή άλλο εικαστικό της αρεσκείας σας.
Η τιμή του ξεκινά από 2 ευρώ. Η τιμή αλλάζει χαμηλώνοντας την ποιότητα και το μέγεθος του χαρτιού.

PrimaveraInvitirolo

 

Προσκλητήριο κάρτα από υψηλής ποιότητας χαρτί και ρυζόχαρτο. Οι διαστάσεις του είναι 20Χ22cm κλειστό και 20Χ44cm ανάπτυγμα. Το εικαστικό ( στην φωτό οι καρδίες) , είναι από ορείχαλκο και χαλκό , κομμένες και επεξεργασμένες στο χέρι. Και εδώ μπορεί να αντικατασταθεί από εικαστικό της αρεσκείας σας.
Η τιμή του είναι 2,10 ευρώ. Και εδώ  η τιμή μικραίνει, χαμηλώνοντας την ποιότητα και το μέγεθος του χαρτιού.

PrimaveraInvit2 

Φάκελος με συρταρωτό προσκλητήριο 8,5Χ28,5 cm. Δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων.
Η τιμή του ξεκινά από 1,70 ευρώ
Με αυτό το προσκλητήριο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Οικονομική πρόταση που δίνεται στο link Οικονομικά της σελίδας, που ξεκινά από 0,90 λεπτά

PrimaveraISirtaroto

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑