Μια καρδιά από λινάτσα, χαλκό και κλαδιά | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Μια καρδιά από λινάτσα, χαλκό και κλαδιά


Ας δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε αυτή την οικολογική καρδιά από ανακυκλωμένο φελιζόλ, λινάτσα και λουλούδια από χαλκό.

kardia

1. βρίσκουμε ένα φελιζόλ που να χωράει το μέγεθος της καρδιάς που θέλουμε να φτιάξουμε. Σχεδιάζουμε την καρδιά και την κόβουμε. Σε προηγούμενα tutorials, έχουμε μιλήσει για το πως κόβουμε φελιζόλ

CuoreLinatsatut1

2. κόβουμε και δυο καρδιές από λινάτσα, αλλά λίγο μεγαλύτερες, για να καλύψουν και τα πλαϊνά τις καρδιάς μας 

CuoreLinatsatut2

3. κάνουμε μικρές ψαλιδιές γύρω γύρω για να είναι εύκολο να διπλώσει η λινάτσα στα πλαϊνά στο κόλλημα.
Και ήρθε η ώρα της μαγικής ατλακολ. Μια στρώση στο φελιζόλ, κολλάμε την λινάτσα και μια στρώση από πάνω της. Μην χρησιμοποιήσετε άλλη κόλλα εκτός της ξυλόκολλας , γιατί οι περισσότερες διαβρώνουν το φελιζόλ.. όταν στεγνώσει η μια πλευρά κολλάμε και την άλλη.

CuoreLinatsatut3

4. Εντωμεταξύ, ενώ περιμένουμε να στεγνώσουν οι δυο πλευρές, κόβουμε δυο λουρίδες από την λινάτσα μας , στο μέγεθος του ύψους της καρδιάς και λίγο παραπάνω και μήκος όσο χρειάζεται για να την τυλίξουν γύρω γύρω. Το λίγο παραπάνω του ύψους το ξεφλουδίζουμε για να κάνει τα κρόσσια. Όταν έχουν στεγνώσει οι πλευρές κολλάμε και τα πλαϊνά

CuoreLinatsatut4

5. Σχεδιάζουμε ότι λουλούδια θέλουμε σε ένα φύλλο χαλκού και τα επεξεργαζόμαστε όπως θέλουμε. Εγώ έκανα απλά λουλούδια με 5 πέταλα, τα χάραξα, τα λύγισα με τα δάκτυλα, τους έβαλα στο κέντρο χρωματιστό βερνίκι για μέταλλα και πριν στεγνώσει εντελώς έριξα και λίγη χρυσόσκονη. Εσείς μπορείτε να βάλετε ότι λουλούδια θέλετε. Εγώ λατρεύω τον χαλκό πάνω στην λινάτσα, αλλά μια πολύ ωραία ιδέα είναι να ντύσετε ένα δοκιμαστικό σωλήνα με λινάτσα, να τον κολλήσετε πάνω στην καρδιά χαμηλά και να τον γεμίσετε με νερό και να βάλετε φυσικά μπουκετάκια από λουλούδια. Είναι ένας στολισμός που θα μου άρεσε πολύ για τις ροτοντες σε δεξίωση γάμου.

CuoreLinatsatut5

6. τέλος, το που θα κολλήσετε ή κρεμάσετε την καρδιά είναι δικη σας επιλογή. Μπορείτε να κολλήσετε μια πλεξίδα από χόρτο με θηλιά από πίσω και να την κρεμάσετε στον τοίχο. Εγώ προτίμησα δυο εντελώς ακατέργαστα κλαδιά βερικοκιάς, μπλεγμένα μεταξύ τους. Καλή επιτυχία!! 

CuoreLinatsatut6

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑