Γάμος και βάπτιση με άρωμα θαλάσσης | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Γάμος και βάπτιση με άρωμα θαλάσσης


Ο Λεονάρδος και η Βασιλική  αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους μαζί με την βάπτιση του μικρού τους πρίγκιπα!
Για το μυστήριο διάλεξαν ένα μικρό εκκλησάκι, σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων με φόντο τον ήλιο και την θάλασσα. Το προσκλητήριο τους, έπρεπε να αντιπροσωπεύει όλα αυτά τα στοιχεία μαζί.  Ένας φάκελος λοιπόν,  όπου στην μπροστινή του πλευρά  ο ουρανός και ένας αστερίας, έπαιζαν με το κύμα. Στην πίσω πλευρά, η συνέχεια της παραλίας, αλλά αυτή την φορά το κύμα παίζει με παιδικές φιγούρες
Στην εσωτερική συρόμενη κάρτα, με αχνό το παιδικό φόντο, ο μικρός πρίγκιπας καλεί τους φίλους και συγγενείς στην διπλή τελετή.

Πάντα χαρούμενοι και γελαστοί όπως σας γνώρισα, να είστε παιδιά και να βλέπεται τον μικρό σας πρίγκιπα, πάντα ευτυχισμένο !

AsteriasMixgr


Τον φάκελο με την βαρκούλα διάλεξε η μαμά Ελένη για την βάπτιση του μικρού της καπετάνιου. Μάλιστα μου ζήτησε δυο πράγματα. 

Πρώτον, να αλλάξουμε της διαστάσεις του φακελου , γιατί τον ήθελε πιο κοντό και πιο τετραγωνισμένο. Δεύτερον, μου ζήτησε να τα αφήσω σκέτα, χωρίς δεσίματα και κορδέλες. Θα το έκανε η ίδια. Έτσι θα υπάρχει και το δικό της άγγιγμα στα προσκλητήρια του μικρού της . Φυσικά και οι επιθυμίες της πραγματοποιήθηκαν. 
Να είναι πάντα ευτυχισμένος και πάντα καλοτάξιδο το καράβι της ζωής του Ελένη!


BarcheTutto


Χειροποίητοι φάκελοι, με συρταρωτά προσκλητήρια, φτιαγμένοι κατά παραγγελία στο σχέδιο και στο μέγεθος

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑