Ο Μύθος για αγάπη, πίστη, φιλία | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Ο Μύθος για αγάπη, πίστη, φιλία

Το δακτυλίδι Claddagh!


ο Αντρέας και η Ιωάννα ζουν στο Λονδίνο, αλλά αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το όνειρο τους, το καλοκαίρι σε ένα όμορφο Ελληνικό νησί.
Ένας Ιρλανδέζικος μύθος μιλά για ένα δακτυλίδι Claddagh, το οποίο συμβολίζει την αγάπη, την πίστη, και την φιλία. Τα διακριτικά χαρακτηριστικά του δαχτυλιδιού είναι δυο χέρια που κρατούν μια καρδιά στεφανωμένη με μια κορώνα.
Τα χέρια συμβολίζουν την φιλία, η κορώνα την πίστη και η καρδιά την αγάπη. Αυτό το δαχτυλίδι διάλεξαν αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, σαν βέρα για τον γάμο τους. Ήταν μεγάλη μου τιμή, όταν  μου ανέθεσαν τον σχεδιασμό και την εκτέλεση του προσκλητηρίου για τον γάμο τους. Θα έπρεπε και αυτό, να είναι βασισμένο σε αυτόν τον όμορφο μύθο.
Το γραφικό σχεδιάστηκε και δουλεύτηκε ξανά και ξανά, μέχρι να μην υπάρχει ούτε ένα pixel που να μην μας ικανοποιεί. Οι διαστάσεις του φακέλου προσαρμόστηκαν, έτσι ώστε να αναδεικνύεται το σχέδιο. Μια χειροποίητη κορώνα από Αλπακά με σκαλισμένο έναν κέλτικο κόμπο, σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να αποτελέσει την λαβή για την εσωτερική κάρτα με τα κείμενα της πρόσκλησης.
Δυστυχώς, οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν εντελώς την ομορφιά αυτού του προσκλητηρίου.
Αντρέα και Ιωάννα, σας εύχομαι η κοινή ζωή σας να είναι πάντα ένα όνειρο και σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία!

Prosklitirio_Londino1

Prosklitirio_Londino6Prosklitirio_Londino7 Prosklitirio_Londino4 Prosklitirio_Londino5 Prosklitirio_Londino2Prosklitirio_Londino3

 …και στην συνέχεια, είχα την τιμή να φτιάξω και τα στέφανα τους
Διαφορετικό το ένα από το άλλο και σύμφωνα με τις οδηγίες τους
Βέργες από Αλπακά και Ορείχαλκο, κέλτικοι κόμποι και δαντέλες

etoima5 etoima6

etoima7 etoima8

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑