Νεράιδες πετούν και Κύκνοι κολυμπούν | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Νεράιδες πετούν και Κύκνοι κολυμπούν

Συρμάτινα Στεφανάκια


Η Μαρία επισκέφτηκε στο εργαστηριό μου, για να δει απο κοντά τα συρμάτινα στεφανάκια μου.
Τα ήθελε σαν αντικείμενο για τις μπομπονιέρες βάπτισης της μικρής της κορούλας. Της άρεσαν πολύ τα Οβαλ στεφανάκια με τις Νεράιδες , αλλα της άρεσαν επίσης και οι Κύκνοι στα βότσαλα. Αποφασίσαμε να φτιαξουμε μισά στεφανάκια με Νεράδες και μισά με Κύκνους.    Όμως!
Ενώ οι Νεράιδες, στερεωμένες στα λεπτά εσωτερικά συρματάκια στο στεφανάκι έδειχναν να πετούν, κάτι που τους ταιριάζει απόλυτα, το ίδιο όμως έδειχναν και οι Κύκνοι, κάτι που με ενοχλούσε αφάνταστα.
Μετά απο αρκετούς πειραματισμούς, τα λεπτά συρματάκια ορείχαλκου 4mm, κατσάρωσαν, δέθηκαν οριζόντια και έγιναν κύματα για τους Κύκνους. Τώρα ναι, ταίριαζαν απόλυτα!
Χειροποίητα στεφανάκια λοιπόν, απο σύρματα ορείχαλκου με σφυρήλατες Νεράιδες και Κύκνους, ετοιμάστηκαν για να δέσει επάνω τους οι Μαρία, με το δικό της άγγιγμα, τα κουφέτα και να φτιάξει τις μπομπονιέρες γαι την βάπτιση της κορούλας της
Καλή επιτυχία Μαρία και πάντα ευτυχισμένη η μικρή σας Νεραιδούλα!!!

θέμα βάπτισης Νεράιδα, Κύκνος

 χειροποίητες μπομπονιέρες στεφανάκια βάπτισης, θέμα Νεράιδα στεφανάκια βάπτισης, θέμα Κύκνος  χειροποίητες μπομπονιέρες  θέμα βάπτισης Νεράιδα θέμα βάπτισης Κύκνος χειροποίητες μπομπονιέρες

***

Για μιαν άλλη βάπτιση, σαν δώρο για την μικρή Αθηνά, φιλοτεχνήθηκαν δύο διακοσμητικά αντικείμενα, για να στολίσουν το δωμάτιό της.
Χειροποίητο αστέρι, πλεγμένο απο σύρματα αλπακά και σφυρήλατη Νεράιδα και αστεράκια απο αλουμίνιο και χρυσόσκονες. Στην γιρλάντα απο μακέτες καρδιάς, το όνομα της μικρής γραμμένο με υγρή πέρλα.
Πάντα Νεράιδες να φυλάνε τα όνειρα σου μικρή μου!!!

στολισμός Νεράιδα θέμα στολισμού Νεράιδα Χειροποίητη Νεράιδα

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑