Πολύχρωμες Χάλκινες πεταλούδες σε βότσαλο | θέλω περισσότερες πληροφορίες |

Πολύχρωμες Χάλκινες πεταλούδες σε βότσαλο


 

Όταν επικοινώνησε η μαμά Μπεττυ μαζί μου, είχαν ήδη κλείσει οι παραγγελίες για την ημερομηνία βάπτισης της κορούλας της.
Ήθελε τις χάλκινες πεταλούδες μου στο άσπρο βότσαλο.
Η επιμονή της, η ευγένεια της, αλλά και το γεγονός οτι δεν ήθελε ολα τα τεμάχια για την βάπτιση, μας οδήγησαν τελικά σε συνεργασία.
Χάλκινες μπεμπέ πεταλούδες,  με δυο χρώματα χρυσόσκονης στα φτερά, πάνω σε άσπρο βότσαλο, υλοποιήθηκαν σε δύο δόσεις, για να συνοδέψουν τα κουφέτα της βάπτισης που θα έβαζε η μαμά με το προσωπικό της γούστο.
Η πρώτη δόση παραδωθηκε χωρίς να φωτογραφηθεί λόγω περιορισμένου χρόνου. Η δεύτερη ειναι έτοιμη προς παράδωση.
Καλότυχο και ευτυχισμένο το κοριτσάκι σας  Μπεττυ !!

χειροποίητες πεταλούδες
μεταλλικές πεταλούδες
μπομπονιέρες πεταλούδες
θέμα βάπτισης εταλούδα

.

***

 

 

Η μαμά και η γιαγιά της μικρής Ταλιας, ήρθαν στο εργαστήρι μου, για να διαλέξουν απο κοντά τις πεταλούδες που θα στόλιζαν τις μπομπονιέρες για την βάπτισή της. Επέλεξαν τον χαλκό σαν μέταλλο και μια παλέτα χρωμάτων απο το ροζ στο φούξια για τις χρυσοσκονες στα φτερά τους.
Επέλεξαν επίσης το άσπρο βιομηχανοποιημένο βότσαλο σαν βάση. Οι πέρλες που στόλισαν τις πεταλούδες και τα κορδελακια που έδεσαν τα τούλια με τα κουφέτα, ηταν και αυτα σε αποχρώσεις,  απο ροζ σε φούξια.
Στην συνέχεια, ετοιμάστηκε το γραφικό για την μακέτα που θα τυπωνόντουσαν τα χωνάκια για τα επιπλέον γλυκάκια της βάπτισης.
Ακόμα και η βάση για τα χωνάκια , εγινε χειροποίητα απο σκληρό χαρτόνι, και στην συνέχεια βάφτηκε και στολίστηκε ετσι ώστε να δένει με το σύνολο.
Τελος, σε δυο άσπρα βοτσαλα, στηρίχτηκαν 4 μεγαλύτερες ιπτάμενες πεταλούδες, οπου φιλοτεχνήθηκαν για να στολίσουν το τραπέζι των ευχών και μετα την βάπτιση το δωμάτιο της μικρής Τάλιας

Γεωργία , ηταν μεγάλη μου τιμή που σας γνώρισα απο κοντά, και εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη η μικρή σας πεταλουδίτσα!!

 

πεταλούδες βάπτιση κορίτσι

βάπτιση θέμα πεταλούδα βότσαλα με πεταλούδες για μπομπονιέρα μπομπονιέρα θέμα πεταλούδα χωνάκια βάπτισης θέμα πεταλούδα

πεταλούδες στολισμού για βάπτιση

Το πέμπτο απο τα οκτώ στάδια της ολοκλήρωσης της χειροποίητης μπομπονιέρας για την μικρη Ταλια.
Περασμα τις περλες σε χαλκινα συρματάκια για να δεθεί ο κορμός

Λέξεις κλειδιά
κοινωνική δικτύωση
Πίσω στην κορυφή ↑